Aktuellt.

Hej alla medlemmar.

Ordföranden här! Hoppas ni har haft och har en skön sommar. Den börjar lida mot sitt slut och förhoppningsvis kommer vardagen smygande igen och alla handledningsuppdrag påbörjas.

Vill bara påminna att vi har ett mentorskap som påbörjades och vi skulle vilja ha in fler förslag på mentorer och adepter så vi kan matcha det. Se nedan.

Vi är också tacksamma för att få in  förslag till styrelsen hur vi kan förändra och förbättra föreningen. Vad är vi till för? Är Ni nöjda med föreningen eller vad vill Ni ha ut mer som medlemmar.

Vi har ett planeringsmöte i september i styrelsen som vi har lagt i Växjö. 27-28sept. Innan dess så kom gärna in med tips tex vilka workshop Ni önskar till nästa årsmöte.

jag ber också om lite överseende för jag det har tagit lite tid att sätta sig in i ordförandeskapet ,vilket har gjort att kontakt med nya medlemmar samt andra frågor har dröjt mer än Ni är vana vid. Jag lovar bättring!

Ni är alltid välkomna att höra av Er. Tills vi hörs och ses-allt gott.

vänligen Kristina Faleij

curativa@telia.com  www.curativa.se

Comments are currently closed.